Solgt
Nygårdsvej 135, 2 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 14 DAGE!

Er du til udsøgt kvalitet på én af områdets bedste adresser? Så er dette helt sikkert en lejlighed for dig! Her er der tale om en unik mulighed, for at blive en del af denne populære ejerforening, hvor alting er i orden! Her er både tag og vinduer skiftet, mens opgangen  netop har gennemgået en modernisering. 

Tilhørende lejligheden er der funktionel vaskekælder med egen vaskesøjle. Dertil har denne lejlighed eget "værksted"/kælderrum, med god loftshøjde og masser af muligheder.

Allerede ved første indtræden, bliver man benovet over den høje standard. De flotte klinker i entréen sætter et perfekt afsæt, til en god oplevelse. Entréen er samtidig også bindeleddet til hhv. bad, køkken, stue og soveværelse.

Badeværelset er senest moderniseret, og fremtræder i gode og tidløse materialer. Her er en pæn bruseniche, med god plads.

"Hjertet" er den store opholdsstue, som med bl.a. stuklofter og flotte trægulve indbyder til mange hyggelige stunder. Spisestuen har tidligere været et værelse, og denne rum inddeling kan hurtigt genskabes, hvis behovet skulle opstå.

Soveværelset har masser af skabs- og gulvplads. Her er desuden rig mulighed for et mindre kontormiljø, så jobbet kan klares fra hjemmefronten.

Køkkenet fremtræder, ligesom resten af hjemmet, i lyse og tidløse materialer. Her er masser af skabsplads, idet der fornyligt er opsat store skydeskabe til opbevaring. Der er samtidig blevet plads til en spiseplads, hvorfra morgenmaden kan indtages.

Fra køkkenet er der direkte udgang til en skøn altan, som vender perfekt i forhold til vind og vejr. Her er installeret spot og troltektlofter, der gør det til et perfekt sted, når tilværelsen skal nydes.

En unik ejerlejlighed, hvor kvaliteten er helt i top! Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Nygårdsvej 135, 2 tv, 6700 Esbjerg