Solgt
Nygårdsvej 133, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

KØBSAFTALE UNDERSKREVET EFTER 13 DAGE

Nu udbydes attraktiv ejerlejlighed i hjertet af Esbjerg til salg. Her får du en lejlighed i de ypperste materialer, hvor selv den kræsne køber vil behages. Lejligheden har i perioden 2011-2014 gennemgået en stor renovering, så alting i dag fremtræder lyst og moderne.

Ejerforeningen er sund, og man er hele tiden et skridt foran de kommende moderniseringer. Dertil er der kælderrum, fælles gårdmiljø samt vaskekælder. 

Lejligheden emmer af et moderne og rustikt look, der vil fange de flestes interesse. Her er fuldmurede vægge, mens nogle fremtræder i ægte new-yorker-look. 

Entréen er samtidig også bindeleddet. Herfra finder man de skønne værelser og rum. Badeværelset har en stor bruseniche samt mulighed for vaskemaskine. Her er naturligvis også gulvvarme.

Køkkenet er et kapitel for sig. Her er mulighed for mindre spiseplads, mens madlavningen kan klares i de bedste rammer. Her er både gaskomfur, hvide låger og god gulvplads. Dertil er der direkte udgang til den skønne terrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes i fulde drag.

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her kommer stuklofterne for alvor til sin ret, og skaber noget historie og stemning til det dejlige hjem. Stuen har tidligere været åben til børneværelset, men er i dag opdelt. Der er dog rig mulighed for at åbne op igen, hvis dette behov skulle opstå.

Soveværelset har enormt meget plads. Her er mulighed for kontor, skabsplads og generelt opbevaring. Et fantastik rum, hvor der er plads til parret der ønsker de perfekte rammer.

En lejlighed i de bedste rammer. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nygårdsvej 133, 2 th, 6700 Esbjerg