Solgt
Nygårdsparken 66, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL PÅ 12 DAGE!

Nygårdsparken er for mange i området én af de mest eftertragtede beliggenheder. Det skyldes den smukke natur og den gode tilgængelighed til byen. Gaden er fyldt med liv, da mange børnefamilier de seneste år har taget plads i gaden. Stierne sørger for at børn i alle aldre trygt kan færdes til/fra skolen.

Denne 1-plans villa fra 70’erne er særdeles velholdt, og ved første øjekast ser man det lyse og pæne murværk. Villaen har løbende gennemgået flere moderniseringer så som køkken, badeværelser og hvor vinduerne løbende er skiftet.

Tilhørende villaen er der en carport, hvor bilen kan holde i tørvejr.

Villaen har en nydelig have, hvor der er mulighed for at plante grøntsager, krydderurter og ens yndlingsblomster. Dertil er der en stor skøn terrasse, hvor der er plads til grille pølser og brød sammen med hele familien, i mens aftensolen står og bager. Fra terrassen er der adgang til et isoleret værksted.

Villaens entré er både rummelig og indbydende – her er der desuden faste skabe. Villaens bagdør den primære indgang i dag. Her får man et lyst og renoveret bryggers med god plads til barnevogn, overtøj mv. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, med plads til madlavningen. Herfra har man direkte udgang til den skønne sydvendte terrasse, hvorfra tilværelsen for alvor kan nydes. Fra køkkenet er det muligt at indtage villaens børneafdeling. Her er der 2 værelser med nem adgang til badeværelse. I den anden ende af hjemmet er der 2 børneværelser hvor der på det ene værelse forefindes en hems, med plads til at børnene kan boltre sig. Der er således også her et tilhørende badeværelse, som er flot renoveret i 2019.

Der er her rig mulighed for at etablere børne- og forældreafdeling i dette skønne hjem. Alt afhængig af dine behov og drømme!

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig – her sørger de mange vinduespartier for et godt lysindfald til hjemmet. Her sørger brændeovnen samtidig for at mindske varmeforbruget, og skabe stemning til det dejlige hjem.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nygårdsparken 66, 6740 Bramming