NYHED
Norgesgade 33, 3 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

INDLFYTNINGSKLAR LEJLIGHED RENOVERET I 2017 CENTRALT I ESBJERG

Leder du efter en indflytningsklar og aldeles velindrettet lejlighed centralt i Esbjerg, så er Norgesgade 33, 3.tv måske noget for dig! 

Lejligheden byder på minimal pladsspild og god indretning idet entreen også fungere som fordelingsgang, her er plads til sko og overtøj. Lejligheden byder også på et flot renoveret badeværelse med et moderne udtryk og dejlig bruseniche. 

Soveværelset er rummeligt med plads til seng og tøjskab og med godt lysindfald fra loftsvindue fra lejlighedens hjerterum. Nemlig det lækre køkken/alrum og stue i ét. Køkkenet er lyst og indbydende med god skabsplads. Køkkenet er ideelt placeret og giver plads til spiseplads og sofaafdeling i forlængelse.

I det åbne køkken/alrum og stue får man et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti. Fra stuen har man direkte udgang til en hyggelig og stor altan, hvorfra solen kan nydes hele dagen.

Så nu er der godt nyt til køberen der søger en investeringslejlighed eller førstegangskøberen der drømmer om sit eget hjem som er renoveret og velplaceret. 

Dette hjem er det ideelle køb, for dig der ønsker en billig start på tilværelsen.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

925.000 kr.
Norgesgade 33, 3 tv, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 925.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.149 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.523 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.053 kr.