Norgesgade 33, 3 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

INDFLYTNINGSKLAR OG VELINRETTET 2-VÆRELSES LEJLIGHED CENTRALT I ESBJERG!

Her får du en helt aldeles velindrettet og indflytningsklar lejlighed centralt i Esbjerg! Du får ikke en nemmere hver dag end på Norgesgade, da lejligheden er beliggende helt inde i centrum af Esbjerg.
 
Her er du i gåafstand til alle byens faciliteter heriblandt torvet i Esbjerg hvor I kan nyde en dejlig frokost, samt i gåafstand til både indkøb, shopping og meget mere! Kort sagt er du hvor tingene sker men samtidig er lejligheden placeret i rolige og trygge omgivelser, hvor du fra altanen kan sidde og nyde det frie udsyn ud over byens tage.
 

Lejligheden byder på:

– Entre som fungerer som fordelingsgang, her er der plads til både overtøj og sko.
– Flot renoveret badeværelse med bruseniche
– Soveværelse med plads til både seng og tøjskab.
– Lejlighedens hjerterum er køkkenalrummet, køkkenet er lyst og indbydende med god skabsplads samt med både vaskemaskine og opvaskemaskine. Køkkenalrummet er med plads til både sofa og spisebord som er ideelt til at samle familien eller venner.
– Stor altan i forbindelse med køkkenalrum/stuen, hvorfra solen kan nydes hele dagen!
 
 
Tilhørende lejligheden er der en stor fælles tagterrasse hvor solen kan nydes med  både venner og familie. Derudover skal det også nævnes at ejendommen de seneste år både har fået skiftet tag, samt nyrenoveret altaner.  
 
Så hvis du ønsker en velplaceret lejlighed, så er dette hjem det ideelle køb, for dig som ønsker en billig start på tilværelsen eller som søger en investeringslejlighed! Vi glæder os til at tage jer med forbi. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

995.000 kr.
Norgesgade 33, 3 tv, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 995.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.251 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.822 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.624 kr.