Solgt
Nordre Strandvej 36, 6731 Tjæreborg
Villa

SOLGT PÅ 19 DAGE

I skønne og populære Tjæreborg har vi nu fornøjelsen af, at præsentere dette velholdte og charmerende hus for jer! Nordre Strandvej 36 er det ideelle hus til den unge børnefamilie eller den enlige med børn, som ønsker et godt prisvenligt hus i trygge og rolige omgivelser. Fra huset er der nem adgang rundt i byen via. fortov og stisystemer, så børnene kan komme trygt rundt til sport, legekammerater og skole.

Skal man til Esbjerg? Ja så er der heller ikke langt til banegården, hvor toget tager en direkte til Esbjerg Station på blot 8 minutter. Udover en skøn beliggenhed får man også en stor grund på hele 920m2, her er der god plads foran og en skøn grøn oase bagved med masser af spiseligt.  

Huset byder på en god indretning og et flot klassisk udtryk med sine røde mursten og orange tag, her kan I bl.a. se frem til: 

  • En bolig med dejligt lysindfald og charmerende detaljer 
  • Hyggelig og lukket have med mange gode kroge, overdækning og rig mulighed for at udfolde sine haveevner 
  • Gode parkeringsforhold foran ejendommen, carport og et lækkert værksted med plads til alt det nødvendige 
  • 3 gode værelser og med mulighed for at etablere et 4 
  • Stort og praktisk bryggers med god bord, og skabsplads, vaskesøjle og håndvask. 
  • Lyst og indbydende badeværelse holdt i pæne og tidsløse elementer & farver
  • Åbent køkken ligeledes holdt i pæne & lyse elementer, her er der god opbevaring samt bordplads. Køkkenet har en god størrelse, som har gjort det muligt at indrette en lille morgenmadskrog, en rigtig fin løsning til hverdagen.
  • Fra køkkenet er der direkte forbindelse til den hyggelige spisestue samt tv-stue, de perfekte rum til underholdning, gæster og bare afslapning i hverdagen. I forlængelse af stuen har man direkte udgang til fin overdækning, hvor man er garanteret mange gode aftener med sol og hygge, her har sælger indrettet det rigtig fint med et lille "udekøkken", som bare er en mega fed "forlængelse" til boligen. 

Et super hus, hvor man får rigtig meget for pengene, dertil en fantastisk beliggenhed i trygge og rolige omgivelser – vi glæder os til, at fortælle jer meget mere! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nordre Strandvej 36, 6731 Tjæreborg