Solgt
Nørrevang 13, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

STOR FAMILIEVLLA I GODT KVARTER

Nu udbydes denne store familievenlige villa i en dejlig lukket lomme i Grimstrup og i gåafstand til byens faciliteter. Her er der plads til hele familien, idet man her får hele 5 børneværelser. I Grimstup har man en rigtig god skole til og med 6. klasse, børnehave og vuggestue, rigtig dejlig natur, let tilgang til motorvejen samt busforbindelse til både Bramming og Esbjerg.

Tilhørende villaen er en super garage hvor der er plads til bilen, til at holde fødselsdag eller bruge som værksted – det er kun fantasien der sætter grænser. Ydermere får du et rigtig godt redskabsskur, som er kanon til opbevaring eller lign. 

Af moderniseringer bør det nævnes at taget er skiftet i 2005. 

Villaen byder på: hyggelig og indbydende bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der direkte udgang til garagen, hvor du kan gå tørskoet ind i villaen. 

Videre er villaens køkken med spiseplads og god skabs plads. Villaens "hjerte" er den hyggelig og indbydende stue, her er loft til kip og nogle fantastiske vinduespartier med til at gøre rummet større og at drage naturen ind i rummet. 

Villaens fordelingsgang forbinder resten af villaens rum, nemlig et fint gæstetoilet, to fine værelser, et soveværelse samt et badeværelse med bruseniche og badekar. 

1 salen byder på 3 gode værelser, en hyggelig repos samt et disponibelrum, hvor der er trukket rør til et evt. nyt badeværelse. 

Så søger du en stor familievenlig villa på hele 240 m2 og med en super beliggenhed? Så er Nørrevang 13 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm  på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nørrevang 13, Grimstrup, 6818 Årre