Solgt
Nørrevang 12, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

LIGNENDE SØGES!

Hvis du ikke har mod på at renovere, men i stedet drømmer om en indflytningsklar og topmoderniseret villa, så er Nørrevang 12 helt sikkert noget for dig! Her får man et moderne, lyst og indbydende hjem til en overkommelig pris. Grimstrup er en aktiv by med masser af lokale arrangementer. Samtidig har byen grønne områder, børnehave, skole og en attraktiv beliggenhed i forhold til Esbjerg, Varde og Bramming.

Villaen fremtræder med velanlagt indkørsel, terrasse og have. Haven er nem og overkommelig til den travle børnefamilie. Samtidig er der en god carport med redskabsrum. 

Indretningen byder på minimal spildplads. Her er hver en kvadratmeter udnyttet til fulde. Til villaen er der kombineret entré og bryggers. Her er gulvvarme og masser af gulv- og bordplads. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra 2011. Køkkenet er opført i lyse og tidløse materialer – her er naturligvis også gulvvarme. Køkkenet er perfekt til den kræsne køber! Herfra er der desuden direkte udgang til den fredfyldte terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes.

Badeværelset er ligeledes totalrenoveret med stor bruseniche. Materialerne er i rød tråd med resten af villaen, så der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Soveværelset har masser af plads. Her er faste skabe, med masser af opbevaringsmuligheder. 

Alrummet/spisestuen er bindeled til yderligere 2 gode børneværelser. Her kan det ene tilmed inddrages til spisestuen, hvis behovet for en større spisestue er drømmen. I naturlig og åben forbindelse hertil, er der nedsænket opholdsstue. Her er ovenlysvinduer og brændeovn, der bl.a. skaber masser af rummelighed og hygge. Samtidig er der direkte udgang til haven og terrassen.

En villa fyldt med gode løsninger. ejendrøm byder dig velkommen, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Nørrevang 12, Grimstrup, 6818 Årre