NYHED
Nørremarkvej 11, Darum Mark, 6740 Bramming
Villa

SMUK UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

ejendrøm kan nu præsentere dig for dette skønne hjem i rolige og smukke omgivelser. Her får du en villa der er løbende renoveret i gode materialer, så selv den kræsne køber stilles tilfreds. Beliggenheden er ideel for dig, der ønsker en stille tilværelse for hele familien, mens man på få minutter kan være på arbejdspladsen i hhv. Esbjerg og Bramming.

Villaen har et smukt ydre, hvor der er et flot samspil mellem tag og vinduer. Alle vinduer er løbende skiftet – det samme er taget. Haven er et kapitel for sig, da der er udsigt, uanset hvor man kigger hen. Her er mange gode kroge, så solen kan nydes hele dagen. Tilhørende er der gode udhusbygninger, hvor der er plads til gør-det-selv-parret eller herrerummet.

Indretningen byder på en pæn gæsteentré, hvor man træder direkte ind i hjertet af villaen. Her er det naturligvis det åbne køkken/alrum, som er en oplevelse der skal ses. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, hvor hele familien kan samles om madlavningen. I åben forbindelse hertil, er der en hyggelig opholdsstue.

Bryggerset har god plads til skoletasker, overtøj mv. – herfra finder man villaens badeværelse m. bruseniche.

1. salen har en praktisk repos med plads til skrivebordet. Dertil er der 2 store værelser, som i dag er hhv. soveværelse og børneværelse.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

898.000 kr.
Nørremarkvej 11, Darum Mark, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.164 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.462 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.994 kr.