Solgt
Nørregade 88, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 97 DAGE!

Nu kan ejendrøm præsentere denne prisvenlige villa, som er beliggende i "hjertet" af Gørding. I Gørding har du alt hvad du behøver indenfor kort afstand, blandt andet indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse, offentlig transport og meget meget mere! Ligeledes er du kun 20 minutter fra henholdsvis Ribe og Esbjerg, samt 5 minutter fra Bramming. 

Entréen i huset fungerer som bindeled til 3 gode børneværelser, et rummelig soveværelse m. faste skabe og et lyst badeværelse. Fra entréen er der nedgang til kælderen, her har man et rummelig vaskerum, hvor der er godt med plads til at udføre dagligdagens opgaver. I kælderen er der ligeledes 3 disponible rum, som passende kan anvendes til aktivitets/hobbyrum.

I villaen vil du også finde en rummelig opholdsstue, hvor de store vinduespartier giver et super lysindfald i rummet. Fra opholdsstuen er der udgang til haven og terrassen, hvor mange sommeraftener kan nydes i et godt selskab.

Villaen byder også på et lækkert og stilrent køkken, som er opført i 2017. Her er de bedste arbejdsbetingelser når madlavningen kalder.  

Sidst men ikke mindst har du en rummelig garage, hvor der er mulighed for et mindre værksted.

Lyder denne villa som noget for dig? Så bestil en fremvisning allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nørregade 88, 6690 Gørding