NYHED
Nørregade 80, 6690 Gørding
Villa

DEN PERFEKTE FAMILIEVILLA

Dette fantastiske hjem i hjertet af Gørding, har alt hvad hjertet begærer, her har du plads til hele familien, og i gåafstand til skole, fodboldbaner, stationen og indkøb. Her har du også let adgang til motorvejen, så du nemt og overskueligt kan komme til henholdsvis Esbjerg eller Kolding. 

Villaen er super velholdt og står klar til indflytning. Tilhørende villaen findes der en lækker garage med plads til 2 familiebiler. Udover dette kan du nyde varmen om sommeren i den hyggelige udestue. Her er både plads til store og små familiesammenkomster. Belligenheden er perfekt, for dig der ønsker at nyde solen dagen lang. Haven og terrassen er velanlagt og overkommelig – ideelt for den travle familie.

Taget er skiftet i 2012, hvilket betyder at man allerede fra første øjekast får en fornemmelse af kvalitet.

Allerede ved første indtræden, bliver man mødt af en overskuelig entré, som fører ind til villaens super lækre børneafdeling, med hele 3 rummelige og lyse værelser. Hertil er der et super lækkert moderniseret badeværelse med bruseniche. Perfekt afdeling til børnene der ønsker en naturlig adskillelse. 

I det flotte åbne og lyse køkken er der både plads madlavningen og dagens mange praktiske gøremål, så familien kan samles efter en lang dag med henholdsvis arbejde og skole. 

I en naturlig harmoni hertil finder man en stor rummelig og lys stue, som byder på mange hyggelige stunder med familien.

Voksenafdelingen er godt placeret, her finder man 2 gode lyse værelser, så der er plads til kontor, men også et rummeligt soveværelse. Soveværelset har masser af gulvplads. Til afdelingen findes der ydermere et godt W.C.

En familievenlig villa til dig som ønsker samvær og trygge omgivelser for familien. ejendrøm er klar til at fremvise, kontakt os allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.898.000 kr.
Nørregade 80, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.823 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.264 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.284 kr.