Nørregade 8, 6740 Bramming
Blandet bolig/erhverv

BOLIG MED ERHVERV – NYE GRØNNE OMRÅDER PÅ VEJ

På et af byens bedste placeringer, lige midt i Bramming centrum, finder man denne kombinerede privat bolig med gode, rummelige og adgangs venlige erhvervs lokaler. Bygningen er opført i kvalitetsmaterialer, og fremtræder overalt i meget god stand. Ejendommen giver mange muligheder for erhverv, samtidig med at køber selv kan bo ovenpå i den 154 m2 store lejlighed, eller køber kan leje lejligheden ud, og dermed opnå en god lejeindtægt. Her får man virkelig mange gode m2 for pengene.

Erhvervs lokalerne er gennemrenoveret og fremstår i moderne, tidløse materialer. Der blev i år 2011 lavet en stor tilbygning til ejendommen. Endvidere er der tilhørende 100 m2. tør og brugbar kælder med gode adgangs forhold – ideelt til opbevaring eller lager.

Der er rigtig gode adgangs forhold til ejendommen, både fra for- og bagside af ejendommen. Fra bagsiden er der mulighed for varemodtagelse og euro paller og lignende kan således køres direkte ind uden at skulle læses om, og facaden er lavet handicap venligt med skydedøre, så kørestolsbrugere og barnevogne kan køre direkte ind i erhvervslokalerne.

De to øvre etager, der hvor lejligheden er, er i dag opgivet som erhvervsareal, men kan tilbageføres til en stor 158 m2. lejlighed. Sælger har undersøgt, at der også er mulighed for at udstykke lejligheden til ejerlejlighed, så mulighederne her er mange.

1. salen har et lyst køkken m. udgang til lækker tagterrasse. Derudover stor stue med store vinduespartier. Her er højt til loftet, lyst køkken m. spiseplads, W.C. 2. salen byder på yderligere 2 gode værelser, repos samt stort badeværelse m. bruseniche og plads til vaskemaskine, tørretumbler, og strygerum.

En ejendom til den som ønsker at skabe sin egen virksomhed på en central og befærdet og central adresse i Bramming. Du får i alt 580 gode og brugbare m2 for pengene, incl. kælder

Kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.498.000 kr.
Nørregade 8, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.348 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.487 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.221 kr.