Nørregade 8, 6740 Bramming
Erhverv

480 KVM ERHVERVSEJENDOM MED GOD BELIGGENHED I BRAMMING

ejendrøm udbyder erhvervsejendom med butik- og klinikenhed i centrum af Bramming, til salg.
 
På en af byens bedste placeringer, lige midt i Bramming centrum, finder man denne moderniserede ejendom med gode, rummelige og adgangsvenlige erhvervslokaler.Bygningen er opført i kvalitetsmaterialer, og fremtræder overalt i meget god stand.
 
Ejendommen giver mange muligheder for erhverv, og erhvervslokalerne er gennemrenoveret og fremstår i moderne, tidløse materialer. Der blev i år 2011/2012 lavet en stor tilbygning til ejendommen. Endvidere er der tilhørende 100 m² tør og brugbar kælder med gode adgangsforhold – ideelt til opbevaring eller lager.
 
Der er rigtig gode adgangsforhold til ejendommen, både fra for- og bagsiden af ejendommen. Fra bagsiden er der mulighed for varemodtagelse, og europaller og lign. kan således køres direkte ind, uden at skulle læsses om. Facaden er lavet handicapvenligt med skydedøre, så kørestolsbrugere og barnevogne kan køre direkte ind i erhvervslokalerne.
 
1. salen har et lyst køkken med udgang til en lækker tagterrasse. Derudover stort lokale med store vinduespartier. Her er højt til loftet, lyst køkken med spiseplads, samt WC.
 
2. salen byder på yderligere 2 gode lokaler, repos samt stort badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine, tørretumbler og strygerum.
 
En ejendom til den som ønsker at skabe sin egen virksomhed, på en central og befærdet adresse i Bramming.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.498.000 kr.
Nørregade 8, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.