Solgt
Nørregade 41, 6690 Gørding
Rækkehus

SOLGT PÅ 1 UGE!

ejendrøm har nu fornøjelsen af at præsentere jer for denne velholdte villa midt i Gørding. 

Fra villaens placering er der mulighed for at børnene kan komme sikkert i skole, her er skolepatrulje som hjælper børnene sikkert over vejen til skolen. Derudover går der en sti ned til "Verdensskoven" – her er rig mulighed for at løbe, gå ture med hunden eller andet. Gørding er kendt for sit utroligt gode lokalsamfund – alle hjælper hinanden.

Villaen har tilhørende en nem og overkommelig have, her er god plads til at børnene kan brænde en masse krudt af. Derudover får du en god carport hvor bilen kan holde trygt og godt. 

Det første man bemærker er det flotte ydre på boligen med dannebrogsvinduer og den pæne kvist. 

Entreen har god plads til sko og fodtøj. Fra entreen kommer man ind i den rummelige/store stue/spisestue. Her er utroligt god plads til et langt bord hvis familien eller vennerne kommer på besøg. Fra stuen er der adgang til villaens ene værelse. Her er god plads til teenageren.

I en naturlig forbindelse fra stuen træder man ind i det velholdte køkken. Her er god plads til madlavningen, samt hjælpe børnene med lektierne. Fra køkkenet, er der forbindelse til soveværelset, her er masser af skabsplads.

Boligen byder samtidig også på et dejligt stort bryggers, hvor tøjvasken nemt kan klares. Derudover er villaens badeværelse også at finde i forlængelse af bryggerset. Her får du et lyst badeværelse.

ejendrøm glæder sig til at byde jer velkommen ind i villaen.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nørregade 41, 6690 Gørding