Solgt
Nørregade 27, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 10 DAGE!

Er du på jagt efter det perfekte førstegangskøb eller investering? Så er dette helt sikkert et hjem for dig! Her får du en ejendom, fyldt med gode løsninger uden spildplads. Ejendommen er gennemrenoveret efter 1998, med bl.a. gulvvarme i hele stueplan, udskiftede vinduer og meget mere.

Tilhørende ejendommen er der en nem og overkommelig have samt terrasse. Perfekt for den travle familie, der ønsker at bruge tiden på andet end havearbejde. Som noget helt unikt, er der et skur og en tredobbeltcarport uden skillevægge på 66 m2. 

Fra bagdøren finder man et rummeligt bryggers med opvaskemaskine og gode opbevaringsmuligheder. Herfra kan man indtage det moderne køkken, hvorfra man kan nyde udsigten til den fredfyldte have. 

I forlængelse af køkkenet, er der et rummeligt soveværelse/værelse. Her kan forældrene opholde sig, mens 1. salen dedikeres til børnenes leg.

I naturlig harmoni til køkkenet, er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue, som med 3 vinduespartier er sikret et godt lysindfald.

Entréen er bindeleddet til 1. salen. Det er også her man finder ejendommens store badeværelse. Vaskemaskine forefindes og her er mulighed for installation af tørretumbler. Badeværelset fremtræder ligeledes i gode og tidløse materialer.

1. salen er en perfekt børneafdeling. Her er i alt 3 store værelser, med tilhørende fællesrum/aktivitetsrum. Her kan børnene lege, uden at genere resten af hjemmet. På 1. salen er der ydermere et gæstetoilet der gør de 2 afdelinger uafhængige af hinanden.

Ejendommen  har tidligere været udlejet til en månedlig leje på kr. 6.000,- ekskl. forbrug.

Dette hjem er for dig, der ønsker den lette løsning. Her kan du male og flytte ind, uden at skulle tænke på gamle installationer og utætheder. Vi står klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nørregade 27, 6690 Gørding