NYHED
Nørlundvej 3N, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

LIEBHAVERI TÆT PÅ BRAMMING

WOW! Det er sjældent at vi er tomme for ord – men i dette tilfælde, må vi nok sande at der er tale om noget helt unikt. Et hjem hvor kvalitet, natur og smukke detaljer går hånd-i-hånd. Her er intet overladt til tilfældighederne, og ejeren har nænsomt valgt kloge og gode løsninger overalt. Tilhørende villaen får man en smuk udsigt over åbne marker – dertil en grund på hele 5.500 kvm.

Som prikken over i’et får man tilmed en unik garage/værksted på hele 126 kvm., med badeværelse og "grovkøkken". Med andre ord kan du både bruge garagen til festlige arrangementer, eller slippe for det beskidte arbejdstøj indendøre.

Villaens indretningen byder på muligheden for voksen- og børneafdeling. Fra villaens "hall"/entré, er der direkte opgang til 1. salen. Derudover har man en naturlig sammenhæng til villaens bryggers. Der er naturligvis gulvvarme overalt i stueplanen, mens alle vægge er fuldmurede. Fra bryggerset er der et lyst og pænt badeværelse.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der masser af plads til madlavningen, samt direkte udgang til den dejlige terrasse. Mens madlavningen klares, kan man nyde udsigten til haven og de åbne marker. I naturlig harmoni hertil, er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue. Til slut finder man fra alrummet yderligere et stort værelse/kontor, som med fordel kan omdannes til forældreafdeling.

1. salen har en åben og praktisk repos, som bruges til børnenes leg. Dertil er der 2 store børneværelser i en afdeling for sig. I den anden ende af 1. salen, har man et godt soveværelse med walk-in-closet. I forbindelse med værelserne, er der naturligvis endnu et badeværelse.

Er du nysgerrig på at se én af områdets smukkeste villaer? Så kontakt ejendrøm i dag – vi er klar til at tage imod dig! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.798.000 kr.
Nørlundvej 3N, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.798.000 kr.
Udbetaling 190.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.775 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 17.973 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 14.586 kr.