NYHED
Nørlundvej 3B, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

SKØN VILLA I HUNDERUP

Nu er der godt nyt til dig der søger et skønt ét-plans hus i den dejlige by, Hunderup. Hunderup er en by i fremdrift, hvor der bygges nye huse og alle tager hånd om hinanden og foreningslivet. Det betyder at man i dag, har en velfungerende købmand, så du ikke behøver at starte bilen, når den praktiske del skal klares. Derudover er der cykelsti hele vejen til Bramming og det tager ikke mere end 10-15 minutter. 

Villaen fremtræder lys og ganske tidsløs. Det første du bemærker er det lyse og rummelige bryggers. Her er vaskesøjlen oppe i højden, så dagligdagens gøremål kan klares uden det store besvær. Ligeledes byder bryggerset på god plads til henholdsvis fod- og overtøj. 

Herfra træder man ind i et lyst og velholdt køkken/alrum. Her er du i åben forbindelse med alrummet, som uden tvivl vil betegnes som villaens "hjerte". Her er det nemt at være social med resten af familien, når madlavningen kalder. 

Kommer den store familie på besøg, byder villaen på en spisestue, som du finder i forlængelse af køkken/alrummet. Her er der god plads til gæster, venner, familie mm. Ydermere har du et fantastik lysindfald fra de store vinduespartier. Det er ligeledes her du også finder opholdsstuen. Opholdsstuen er ligeledes lys og møbleringsvenlig. Her har du direkte udgang til en skøn sydvendt-terrasse, samt en dejlig have. 

I villaens anden afdeling, har du 2 gode børneværelser/kontor, samt et rummeligt soveværelse og ikke mindst et lyst badeværelse m. gulvvarme. 

Udvendigt finder du en fin carport, hvor bilen kan stå i tørvejr i de våde efterårsmåneder. I Forbindelse hermed findes et værksted/redskabsrum. 

Hvis dette skønne hjem på Nørlundvej 3B lyder interessant, så tøv ikke ét sekund med at give os et kald på 92 44 43 38, vil glæder os til at byde din indenfor! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.248.000 kr.
Nørlundvej 3B, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.248.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.449 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.749 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.115 kr.