Solgt
Nøddelunden 25, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 15 DAGE – LIGNENDE SØGES!

Privat & ugenert beliggenhed på lukket lomme! 

Forenden af vejen finder man Nøddelunden 25, som ligger helt perfekt til børnefamilien, privat og ugenert. Til huset er der en stor grund, som byder på mange muligheder, om man er have-mennesker eller blot ønsker noget mere nemt i hverdagen. Beliggenheden er god, da man er tæt på motorvej, handlemuligheder, uddannelse, natur, skole og meget mere. Fra boligen er der stisystemer, så børnene kan komme sikkert rundt. Til huset er der carport og skur. 

Velindrettet 1-plans villa med børne & forældreafdeling 

Huset har en god og moderne planløsning, her har man børne, og forældreafdeling hver for sig, dertil det store leverum i centrum af boligen hvor hele familien kan samles og have gode stunder,  boligen byder på: 

Pænt bryggers med plads til overtøj, sko og vaskesøjle, derudover har man også en stor entré med god skabsplads. 

4 værelser, hvoraf det store soveværelse ligger for sig selv med adgang til eget badeværelse

2 badeværelser, som begge fremstår pæne og tidsløse, hvoraf det store er med badekar. 

Til sidst det store leverum, hvor hele familien kan samles. Her har man et stort køkken med god bord & skabsplads. Herfra adgang til stor spisestue og tv-stue i forlængelse. Fra stuen er der adgang til en super terrasse med en masse gode soltimer i vente! 

Så leder I efter et godt og store hus på en ugenert adresse med masser af luft tæt på Esbjerg? Så er Nøddelunden 25 helt sikkert et kig værd for jer!  Vi glæder os til, at tage jer med rundt. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Nøddelunden 25, 6705 Esbjerg Ø