Solgt
Niels Storgårds Vej 6, 6731 Tjæreborg
Villa

LIGNENDE SØGES!

ejendrøm Esbjerg kan nu med stor glæde præsentere denne skønne villa for jer. Villaen er beliggende i det dejlige Tjæreborg, hvor de bedste betingelser er til stede for børnefamilien. I Tjæreborg finder du skole til 9. klasse, fritidscenter, indkøbsmuligheder og offentlig transportmuligheder via tog og bus. Niels Storgårds Vej er en stille og rolig gade, hvor gennemkørslen er minimal, ydermere har du herfra stisystemer til byens mange faciliteter. 

Villaens planløsning er helt optimal med voksen- og børneafdeling, samt gulvvarme overalt. 

Entréen og bryggerset er i regulær størrelse, hvor der er plads til børnenes overtøj og fodtøj.

Fra entréen træder du ind i børneafdelingen som er bestående af 2 gode og rummelige børneværelser, samt et lyst badeværelse. 

Villaens samlingspunkt er uden tvivl det åbne og lækre køkken/alrum, her er god plads til at hele familien kan samles til mange gode stunder. Hvis behovet skulle opstå er her også mulighed for at inddrage en del af alrummet til et kontor eller sågar et børneværelse. 

Voksenafdelingen er bestående af et rummeligt soveværelse, med gode muligheder for skabsplads, samt et lyst badeværelse. 

Villaen byder også på en møbleringsvenlig opholdsstue, hvor lysindfaldet er helt i top via de store vinduespartier. Endnu et dejligt rum, hvor samværet kan nydes i fulde drag. 

Tilhørende finder du en nem og overkommelig have, hvor der både er plads til trampolin, fodboldmål, sandkasse og meget mere. Hertil en dejlig terrasse, hvor grillen helt sikkert vil blive pakket frem på de varme sommeraftener. 

Er du interesseret i en fremvisning? så giv os et kald allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Niels Storgårds Vej 6, 6731 Tjæreborg