NYHED
Niels Storgårds Vej 50, 6731 Tjæreborg
Villa

PERFEKT UDNYTTET VILLA FRA 2009 PÅ LUKKET LOMME

Perfekt indrettet familievilla fra 2009 på lukket lomme 

Parcelhusdrømmen finder I lige her på Niels Storgårds Vej 50 i hyggelige Tjæreborg. Her bliver man en del af en god lukket lomme med flere børnefamilier og et meget godt nabo/fællesskab. Lommen er lukket og derfor kan børnene trygt lege rundt i haven og ude på vejen med vennerne. 

Huset er bygget i 2009 og her havde man sans for den gode indretning, som stadig vinder stort indpas i nutidens boliger. Her har man den populære og praktiske indretning, hvor man både har børne, og forældreafdeling, 2 badeværelse samt et kontor. Samtidig har man prioriteret at bruge kvadratmeterne på de store leverum hvor familie og venner kan samles til hyggelige stunder. 

Grunden har en god størrelse og da det er en "ældre" udstykning får man også fornøjelsen af, at få en opvokset og privat have, her er der frodigt og masser af grønt. Huset er placeret godt på grunden og terrassen vender mod aftensolen, her er der uden tvivl mange gode aftener og stunder i vente. 

I får en god indretning hvor I kan glæde jer til:

  • 4 gode værelser 
  • Bryggers med fin opbevaring samt vaskearrangement 
  • Rummeligt køkken-alrum med loft til kip, her med skønt lysindfald fra de mange vinduespartier. Fra alrum er der direkte udgang til den solvendte have og man har derfor et skønt åbent miljø mellem alrum og terrassen.
  • I direkte forbindelse af alrum har man stuen, hvor der også er mulighed for at lukke af, men hvor man stadig kan holde øje med børnene hvis de leger derinde imens de voksne har gæster. 

Til huset er der en god carport samt lukket skur til cykler, haveredskaber m.m. 

Vi glæder os til, at tage jer med ud på Niels Storgårds Vej 50 – jeres måske nye ejendrøm!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.798.000 kr.
Niels Storgårds Vej 50, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.798.000 kr.
Udbetaling 140.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.429 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.251 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.753 kr.