Solgt
Niels Storgårds Vej 48, 6731 Tjæreborg
Villa

SOLGT PÅ 9 DAGE – LIGNENDE SØGES!

Drømmer du om at flytte i et tidløst og moderne hjem? Så er muligheden her. Her er haven, terrassen og hækken allerede anlagt, så du fra dag 1 får dit privatliv. Samtidig er man i gåafstand til byens mange faciliteter, såsom: Skole, indkøb, fritidscenter mv.

Villaen er opført i gode kvalitetsmaterialer, der sikrer dig et sundt og stabilt hus i mange år. Her er der ikke gået på kompromis, hvilket man mærker ved første indtræden. Tilhørende villaen er der en god isoleret garage, samt en skøn og velanlagt have. Herfra kan solen nydes det meste af dagen, hvilket indbyder til fantastiske stunder for hele familien.

Indretningen er uden spildplads. Her er samtidig gulvvarme overalt, mens genveksanlægget sørger for det gode indeklima. 

Entréen og bryggerset er kombineret. Her er masser af plads til hjemmets mange praktiske gøremål.

Villaens "hjerte" og samlingspunkt, er det store og åbne køkken/alrum. Her er et fantastisk lysindfald og direkte udgang til den dejlige terrasse. Køkkenet har de bedste rammer, når madlavningen skal klares. Her er godt med både skabs- og bordplads.

I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man villaens opholdsstue. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her kan hele familien uden problemer samles om fredagssnolderet. 

Fra alrummet er der et godt kontor/værelse. Værelset er i god forbindelse til forældreafdelingen, som består af et stort soveværelse m. faste skabe og eget badeværelse. Badeværelset har bruseniche og masser af gulvplads.

I villaens anden ende, er der en god børneafdeling. Her er 2 store børneværelser med eget badeværelse. Perfekt afdeling, hvor børnene kan lege, uden at genere resten af hjemmet.

Niels Storgårds Vej 48 er et hjem for dig, der drømmer om et indflytningsklart hjem, i ét af byens mest børnevenlige kvarterer. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Niels Storgårds Vej 48, 6731 Tjæreborg