NY PRIS
Niels Storgårds Vej 31, 6731 Tjæreborg
Villa

UNIK FAMILIEVILLA

På én af Tjæreborgs ubetinget bedste beliggenheder, finder man denne imponerende familievilla. Her bliver man draget, allerede ved første øjekast. Et hjem uden kompromiser for den kræsne køber. Ud over den store grund, der grænser op til grønne områder, er man i cykel og gåafstand til indkøb, skole og offentlig transport. Med andre; en perfekt familievilla!

Tilhørende villaen er der et stort isoleret værksted. Her har man inddraget 1. salen, og lavet de bedste faciliteter til "hjemmekontoret". Her er eget w.c., og et utal af muligheder.

Indretningen byder på en god og moderne planløsning, til det moderne hjem. Her er desuden voksen- og børneafdeling. Der er naturligvis gulvvarme i hele stueplanen.

Allerede fra villaens entré/hall, bliver man benovet over de mange detaljer. Entréen er bindeleddet til 1. salen.

"Hjertet" og samlingsstedet, er det åbne køkken/alrum. Her skaber den store karnap et fantastisk lysindfald, der sikrer følelsen af at være i ét med naturen. Der er samtidig direkte udgang til den sydvendte terrasse. Køkkenet har masser af bord- og skabsplads, og fremtræder i tidløse materialer.

Bag de franske døre, finder man den hyggelige opholdsstue. Her er masser af plads til de hyggelige aftenstunder. Stuen er møbleringsvenlig, og har ligeledes et skønt lysindfald fra de mange vinduer.

Fra fordelingsgangen finder man børneafdelingen. Her er et stort badeværelse m. bruseniche. I børneafdelingen er der i alt 3 gode børneværelser. Et skønt område, hvor ungerne i alle aldre kan opholde sig uforstyrret fra resten af hjemmet. Som bindeled til værkstedet, er der et rummeligt bryggers med de bedste betingelser, når de praktiske ting skal foretages.

1. salen byder på et stort repos/aktivitetsrum. Her er der direkte udgang til en hyggelig altan, hvorfra solen kan nydes. Ydermere er der 2 gode værelser, hvoraf det ene i dag bruges som soveværelse m. walk-in-closet. På 1. salen forefindes der naturligvis også et lækkert badeværelse med badekar og bruseniche. 

En helt unik villa, som er sjældent udbudt i Tjæreborg. ejendrøm glæder sig til at fremvise for dig, så kontakt os allerede i dag for nærmere information! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

3.598.000 kr.
Niels Storgårds Vej 31, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 3.598.000 kr.
Udbetaling 180.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.078 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.728 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.877 kr.