Niels Lambertsens Vej 2C, 1 , 6705 Esbjerg Ø
Ejerlejlighed

LUKSUS LEJLIGHED I ESBJERG

Er du på udkig efter en helt unik lejlighed i Esbjerg? Så er muligheden her! Her får du bl.a. egen parkeringsplads og stort isoleret kælderrum. Lejligheden har en ægte "new-yorker-stemning" over sig, med loft til kip og gode detaljer.

Der er gulvvarme i hele lejligheden, troltektlofter og mange kvalitetsløsninger. Indretningen er praktisk og god, hvor der er minimal spildplads. 

Fra entréen finder man et stort og lyst badeværelse med bruseniche. Badeværelset er stort og rummeligt, og har alt hvad man har brug for.

Fra fordelingsgangen er der i alt 3 store værelser, hvor det ene er oplagt som soveværelse. En fantastisk afdeling med mulighed for plads til børnenes leg.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken/alrum. Her er der store vinduespartier, hvorfra man har direkte udgang til den imponerende terrasse. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Den åbne løsning til hhv. alrum og stue, giver en fantastisk følelse af rummelighed.

Området er i en generel vækst med meget nybyg, nye indkøbsmuligheder samt en meget populær skole. ejendrøm kan ikke få armene ned, og glæder sig til at fremvise. Kontakt os allerede i dag – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.198.000 kr.
Niels Lambertsens Vej 2C, 1 , 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.072 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.175 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.255 kr.