Nyhed
Niels Lambertsens Vej 19, 6705 Esbjerg Ø
Rækkehus

BILLIGT RÆKKEHUS I GÅAFSTAND TIL MIDTBYEN

ejendrøm kan nu byde dig velkommen til dette fantastiske hjem beliggende i en afstand af 100 m til indkøb og skole. Her får du et indflytningsklart rækkehus, som er løbende moderniseret, og fremtræder i generel god stand. Dertil er der en nem og overkommelig have, hvortil sælger har opført et praktisk redskabsrum. Haven og terrassen er vestvendt, hvilket betyder at du kan nyde aftensolen.

Dette hjem har fået en større renovering, hvor bl.a. tag og udhæng er skiftet. Derfor har villaen en utrolig moderne og tidløst ydre, som vil behage enhver der har hang til kvalitet.

Indretningen byder på en entré, hvorfra man finder køkkenet og badeværelset. Badeværelset har bruseniche, og fremtræder i tidløse materialer. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvor hele familien kan samles om madlavningen. Her har man desuden direkte udgang til den skønne have. Fra stuen er der samtidig lavet et ekstra værelse, der gør det muligt at have enten kontor eller soveværelse i stueplanen.

1. salen har en stor repos/stue, som med store vinduespartier har en smuk udsigt over haven. I forbindelse hertil, er der et rummeligt soveværelse, som gør tilværelsen til en leg.

I foreningen har man vaskekælder og overdækning til cyklen, mens bilen kan holde trygt og godt på ens egen parkeringsplads. ejendrøm byder dig velkommen, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.198.000 kr.
Niels Lambertsens Vej 19, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.350 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.603 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.981 kr.