Solgt
Neptunvej 20A, 6710 Esbjerg V
Andelsbolig

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

I denne velbeliggende og sunde andelsboligforening, hvor man bliver en del af en forening med 16 boliger, er der plads til alle. Her er et godt nærvær og sammenhold, hvor alle hjælper hinanden. Foreningen har gode fællesfaciliteter, hvor bl.a. "Fælleshuset" kan bruges til festlige arrangementer. Foreningen har en stærk økonomi, der giver en fast og tryg tilværelse for andelshaveren.

I kort afstand til boligen, finder man dagligvarebutikker (150m), skov (400m), skole (1 km) og meget mere – med andre ord, er alt inden for rækkevidde.

Indretningen i hjemmet er praktisk og veludnyttet. Entréen er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. Her er der et pænt og lyst gæste W.C, som fremtræder i tidløse materialer.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er ligeledes flot moderniseret. Her er der god skabs- og bordplads, så selv den pladskrævende familie stilles tilfreds. Alrummet har også god plads. Her er der desuden direkte udgang til en dejlig terrasse. Man kan uden problemer udvide alrummet, ved at inddrage det eksisterende kontor, hvor både lofter og gulve er i ét med alrummet. 

I stueplanen finder man til slut en hyggelig opholdsstue. Her er plads til sofaen og TV’et, mens man kan samles i den hektiske hverdag. De store vinduespartier sørger i hele underetagen for et perfekt lysindfald. 

1. salen har et godt børneværelse/kontor, samt et skønt soveværelse med faste skabe. Derudover er der et dejligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Så drømmer du om et indflytningsklart hjem, tæt på alting, med en nem og overkommelig have? Så skal du med på en fremvisning af Neptunvej 20A – vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Neptunvej 20A, 6710 Esbjerg V