NYHED
Myrtueparken 4, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

KVALITETSBYGGERI FRA V.K BYG, PÅ STILLE LOMME MED FANTASTISK UDSIGT

ARKITEKTONISK 2-PLANS VILLA MED SKØN UDSIGT, STORT ALRUM OG SEPARAT FORÆLDRE, – OG BØRNEAFDELING

Spændende 2-plans villa beliggende i børnerigt nybyggerområde i attraktive Hjerting. Her lever man meget tæt på den skønne natur med Marbæk skovplantage i "baghaven", i gå- og cykelafstand til Hjerting strand. Området er fuld udbygget, og der er ikke flere grunde på denne attraktive udstykning. Det betyder også at alle haver, og hække er ved at få godt fat og lukker det hele lidt mere af. Der er gode stisystemer til skole, sportsfaciliteter m.m.


Stueplan:


  • Flot og lys entre, og i forbindelse med stort og praktisk bryggers med masser af opbevaringsplads. I den lange gang er der indbyggede skabe på begge sider med mulighed for masser af opbevaring. Dertil har man egen børneafdeling med 4 store værelser med masser af skabsplads, og med eget lækkert badeværelse.

1. sal:

  • Stort og lækkert hvidt køkken som er arbejdsvenligt indrettet med meget bord- og skuffeplads, lækre detaljer som stål bordplade, quooker, vinkøler, side by side køl/frys med isterninger samt koldt vand.
  • Køkkenet er i åben forbindelse til alrum. Det åbne rum og lofterne til kip, er med til at skabe de perfekte rammer. Der er rig mulighed for det store langbord, og der er fantastisk lys gennem hele dagen. Fra alrum er der udgang til to lækre terrasser, hvoraf den ene byder på aftensol og pragfuld udsigt over grønne områder, den anden er østvendt og perfekt til morgenmaden, til dem som ønsker, så har man tilmed mulighed for at udvide og gøre den østvendte terrasse endnu større, da man har carport under.
  • Hyggelig og indretningsvenlig stue, som også er i åben forbindelse til alrum. Separat forældreafdeling med stort soveværelse, kontor, lækkert walk-in closet, og elegant og tidløst badeværelse med stor bruseniche og smart skabsarrangement med masser af plads.

Tilhørende boligen er der en skøn sydvendt have, dobbeltcarport med godt skur i forlængelse, dertil terrasser og solkroge hele vejen rundt om huset.


Vil du vide mere om ejendommen?

4.498.000 kr.
Myrtueparken 4, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 4.498.000 kr.
Udbetaling 225.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.307 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 17.150 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 14.839 kr.