Solgt
Mulvadvej 49, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 5 DAGE!

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne prisvenlige villa til salg! Fra villaen kan du på kun få minutter stå ved din foretrukne købmand, fritidscenter, skole og banegård. Dertil er der let tilgang til henholdsvis Esbjerg og Ribe.

Villaen er som skræddersyet til førstegangskøberen, der ønsker en god start som boligejer. Villaen fremtræder lys og velholdt, men samtidig med plads til at sætte sit eget præg. 

Grunden byder på hele 1.086 m2 idet der er 2 grunde. Haven er rigtig hyggelig og indbyder til leg og boldspil. 

Indretningen byder på: Hyggelig og indbydende entré, herfra finder du villaens køkken. Køkkenet er funktionelt og med en fin spiseplads. Herfra er der udgang til en hyggelig terrasse hvor solen kan nydes. Videre er en hyggelig spisestue og i åbent forbindelse hermed er en møbleringsvenlig stue. 

Fra køkkenet finder du et fint gæstetoilet. 

Villaens 1 sal byder på 2 gode værelser, et stort soveværelse samt et fint toilet. 

Kælderen byder på hele 60 m2 og er rigtig fin. Her finder du et stort badeværelse med bruseniche, et værksted, et super vaskerum samt to disponible rum som kan anvendes til aktivitetsrum eller som opbevaring.  

Tilhørende villaen er en garage. 

Så søger du en prisvenlig villa med plads til familien? Så er Mulvadvej 49 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mulvadvej 49, 6740 Bramming