Mulvadvej 29, 6740 Bramming
Villa

UNIK VILLA I BRAMMING

Med få minutters gang er man i hjertet af Bramming, finder man denne unikke og præsentable villa. Dette er en sjældent udbudt ejendom i Bramming, som løbende er moderniseret til en moderne og tidløs villa. Hvortil det skal nævnes vinduerne er skiftet til træ/alu i 2013. Med andre ord er der tale om et hjem i den absolutte top!

Villaen har træ/alu vinduer overalt. Dertil skal det nævnes at der på taget er monteret et solcelleanlæg, der bidrager til strømregningen. Ydermere stor dobbelt carport med tilhørende isoleret værksted. Her kan gør-det-selv-manden få drømmen indfriet, i de bedste rammer.

I stueplanen træder man direkte ind i entréen, som er bindeleddet. Her er en god og rummelig fornemmelse idet der bl.a. er ovenlysvindue. Herfra finder man "hjertet". Et åbent og lyst køkken/alrum med masser af skabs- og bordplads. Fra køkkenet har man en fantastisk udsigt til haven.

I naturlig og åben forbindelse til køkkenet, er det store alrum. Alrummet har direkte udgang til lækker terrasse, hvorfra udsigten og naturen kan nydes. Der er fra alrummet ydermere adgang til et godt værelse/kontor og en hyggelig stue. Stuen er møbleringsvenlig, og indbyder til mange hyggelige stunder.

Det er også i stueplanen, at villaens badeværelse findes. Her er naturligvis gulvvarme og bruseniche. Ligeledes et lyst og indbydende rum, i bedste materialer.

Beboelseskælderen byder på store og rummelige værelser. Her er i alt 3 store værelser. Perfekt til den pladskrævende familie. Her er samtidig et lyst W.C. samt walk-in/depot til opbevaring. Bryggerset er praktisk, med de bedste arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Her er desuden direkte udgang til haven og terrassen.

Så drømmer du om en unik villa, som ikke findes tilsvarende i området? Så er Mulvadvej 29 helt sikkert et besøg værd!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.398.000 kr.
Mulvadvej 29, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.398.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.846 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.129 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.897 kr.