Solgt
Mulvadvej 25, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Med et ydre der får dig til at spærre øjnene op allerede ved første øjekast, får du her et helt unikt hjem til en meget overkommelig pris. ejendrøm byder dig velkommen til Mulvadvej 25.

Villaen har løbende gennemgået flere gode renoveringer, så man i dag får et lyst og tidløst hjem. Tilhørende villaen er der en skøn have, samt carport og redskabsrum. 

Indretningen byder på en skøn hall, som forbinder stueplan og 1. sal. Herfra finder man en rummelig og åben opholdsstue. Her sikrer det gennemgående lysindfald en følelse af rummelighed. Her er både en stor spiseplads til den store familie, samt mulighed for at smide sig i sofaen og nyde tilværelsen. 

Fra stuen har man direkte udgang til den lækre træterrasse, hvorfra haven, naturen og solen kan nydes i fulde drag.

Køkkenet er lyst med god skabs- og bordplads. Her er desuden mulighed for en spiseplads, som er særdeles bevendt i en travl hverdag. Fra køkkenet er der nedgang til kælderen – i forbindelse med nedgangen, er villaens badeværelse. Badeværelset er lyst, tidløst og med gulvvarme. 

1. salen byder på 2 gode børneværelser samt soveværelse med walk-in-closet. En god afdeling med plads til hele familien og børn i alle aldre.

Kælderen har flere gode disponible rum. Her skal det i sær fremhæves at man har et stort og praktisk bryggers med oceaner af plads til tøjvasken. Fremragende afdeling til den praktiske familie, der har brug for både opbevaringsmuligheder, hobbyrum eller lign. Kælderen har et utal af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænsen.

ejendrøm er klar til at fremvise dette skønne hjem, når du har tid! Kontakt os allerede i dag.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mulvadvej 25, 6740 Bramming