Solgt
Mulvadparken 63, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Drømmer du om en familievilla i gode og familievenlige omgivelser? Så læs med her. ejendrøm kan nu med stor glæde præsentere denne præsentable villa i Mulvadparken. Herfra er du kun få minutter fra skole, indkøb, fritidsaktiviteter og meget meget mere! Udover de børnevenlige omgivelser, vil du bag mulvadparken finde den nyetableret ‘Mulvadsøen’ – Her er man i ét med naturen, og området er perfekt til hyggelige gåture for hele familien.

Hele villaen har installeret gulvvarme og har genvex – som giver et rigtig godt klima i hele huset. 

Villaen her byder på en genial planløsning og med hele 245 m2 og er samtidig beliggende i en lukket lomme.

Villaen byder på: stort bryggers med gode arbejdsbetingelser når hverdagens gøremål skal klares, såsom tøjvask. Børneafdelingen er bestående af 2 rummelige børneværelser med faste skabe. Hertil er et fint badeværelse med både bruseniche og spa. 

Samlingspunktet er uden tvivl det lækre og lyse køkken/alrum – et sted der byder på mange hyggelige stunder med familie og venner.  Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til en super terrasse samt lidt overdækket. 

Fra alrummet er et fint kontor/værelse.  Dette er en let væg, så ønsker man ikke dette rum kan væggen tages ned. 

Fra køkken/alrummet  går du et trin ned i villaens opholdsstue. Opholdsstuen er lys og møbleringsvenlig og indbyder til en masse hygge og afslapning. 

Videre er villaens voksenafdeling som består af et fint soveværelse med tilhørende walk-in closet. Endvidere er endnu et badeværelse med bruseniche og badekar samt et fint værelse med faste skabe – som passende kan bruges til familiens yngste medlem, eller som kontor.

Udover de fantastiske indefaciliteter, er der tilhørende villaen en nem og overkommelig have på 1.244 m2 – Her er gode faciliteter til ungernes leg og samtidig er man helt ugeneret og med stier i baghaven. Foran villaen er en stor terrasse, hvor man både kan brygge en garage hvis man ønsker det eller man kan have et festtelt stående, hvis der skal holdes fødselsdage, konfirmationer eller lign. 

Tilhørende villaen er en fin carport med tilhørende to gode redskabsrum.  

Lyder denne villa som noget for dig? Så bestil en fremvisning allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mulvadparken 63, 6740 Bramming