Solgt
Mulvadparken 10, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 78 DAGE!

I det skønne “Mulvadparken”, finder man dette unikke hjem. Her er ingen kompromiser, hvorfor villaen er for dig, der drømmer om en kvalitetsvilla i de bedste materialer. Villaen er beliggende i et populært kvarter, hvor især børnefamilierne stilles tilfredse. Her er der stisystemer til skolen, fritidscenter og grønne områder. Især de grønne områder fik for et par år siden et stort løft, da Mulvadsøen blev anlagt.

Haven er velanlagt, hvortil der er lavet et “putting-green”, hvor dine golf-skills for alvor kan komme på prøve. Derudover er der flere gode terrasser, hvor solen kan nydes hele dagen.

Indretningen byder på et stort bryggers. Her er der god plads til børnenes overtøj, skoletasker mv. – herfra har man direkte udgang til den lækre garage med plads til 2 biler.

Bryggerset fungerer også som et fordelingsrum til børneafdelingen. Her er der 2 store børneværelser med eget badeværelse. “Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor man har masser af skabs- og bordplads. Dertil er der god plads til det store spisebord, når hele familien er samlet. De store vinduespartier med direkte udgang til haven, giver et skønt lysindfald til hjemmet.

I åben forbindelse hertil, er der en skøn nedsænket stue, hvor hele familien kan samles om fredagsfilmen. Fra gæsteentréen er der yderligere 2 gode værelser, som uden problemer kan laves til ét stort, hvis behovet for dette skulle opstå. En god afdeling til eksempelvis liberalt erhverv.

Voksenafdelingen består af et lækkert soveværelse med faste skabe. Dertil er der eget badeværelse. En unik afdeling hvor kvaliteten igen springer i øjnene.

Ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Mulvadparken 10, 6740 Bramming