Morbærlunden 2, 6705 Esbjerg Ø
Villa

VELINDRETTET 1-PLANS FAMILIEVILLA MED GOD UDNYTTELSE AF M2

Rolig beliggenhed i lukket lomme

En utrolig velbeliggende bolig, her er man i kort afstand til skov, natur, indkøb, motorvej og meget mere. Dertil er det nemt for børnene at komme rundt i hverdagen via. de mange gode stisystemer, med andre ord: Det oplagte sted til børnefamilien. Boligen ligger på en rolig og lukket vej med søde naboer, her vil I uden blive glade for, at bo. Grunden er på 974m2 og vender rigtig godt i forhold til solen, her er der flere gode kroge. Til boligen er der en stor garage, som har en god størrelse til eksempelvis hjemmeværksted. 

158 veludnyttede kvadratmeter med børne, og forældreafdeling

Leder I efter et hus med en god indretning og masser af kvadratmeter for pengene, så skal I læse med her!

Huset byder på:

  –  Fin entré med plads til overtøj, dertil bryggers, med fordelingsgang i forlængelse, her er der flere gode muligheder, såfremt man ønsker at gøre rummet større. 

  – 2  gode badeværelser, som er holdt i neutrale og tidsløse farver. 

  – 3 gode størrelse værelser, hvoraf det ene tidligere har fungeret som 2, her er det utrolig nemt at genetablere en væg, så man får det 4 værelse. 

  – God størrelse køkken med spisekrog og dejligt lysindfald, herfra er der udgang til hyggelig morgenterrasse, som sælger har været utrolig glad ved, her kan man nyde morgenmaden i ro og fred. 

  –  Stue/spisestue, som uden tvivl er husets hjerterum, her har man god plads til familie og venner. Fra stuen har man et fantastisk vinduesparti ud mod haven, som giver et godt og lyst rum. 

  Alt i alt en skøn bolig, som ligger i et dejligt område – Så er I på kig efter en god familievilla hvor man får meget for pengene? Så er Morbærlunden 2 lige stedet for jer! 


  Vil du vide mere om ejendommen?

  Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

  1.675.000 kr.
  Morbærlunden 2, 6705 Esbjerg Ø


  Yderligere detaljer
  Pris 1.675.000 kr.
  Udbetaling 85.000 kr.
  Ejerudgift pr. måned 2.355 kr.
  Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.371 kr.
  Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.521 kr.