Nyhed
Møllevej 6, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

SKØNT KØKKEN/ALRUM FRA 2013

I hjertet af Vejrup finder du dette skønne hjem. Vejrup er en by med et godt lokalsamfund – alle hjælper hinanden. Byen byder bl.a. på skole til 6. klasse, fritidscenter, egen købmand, og meget mere!

Ved første indtræden bliver du mødt af den dejlige rummelige entre. Her er god plads til både fodtøj og overtøj. Her går trappen også til 1. salen. 

Fra entreen er gangen som binder huset sammen til bl.a. de to værelser. Her får du 2 gode børne/teenageværelser med et godt lysindfald og gode rammer hvis lektierne skal laves i rolige omgivelser. Fra entreen finder du også husets centrale samlingspunkt, nemlig det skønne køkken/alrum fra 2013. Med et moderniseret køkken samt kogeø er der optimale betingelser, når maden skal kreeres. Her er det også muligt at holde overblikket over børnenes leg, eller når lektierne skal laves.

Fra det skønne køkken/alrum er der en naturlig forbindelse til stuen, hvor familien kan samles om brætspil eller dagens hjemmebagte kage. Den rummelige stue kan også være rammen om større familiesammenkomster. Det er også her du finder brændeovnen, som  med sin varme og synlige flammer er med til at skabe hygge. Ydermere finder du også det ene af husets to badeværelser.

1. salen byder på to store værelser. Ideel som enten voksen- eller børneafdeling. Her er gode betingelser for f.eks. et dejligt hyggeligt soveværelse samt et rigtig godt værelse til enten teenageren eller kontor. Her er villaens 2. badeværelse også at finde. Du får bl.a. bruseniche, badekar, tørretumbler og vaskemaskine. Et perfekt rum til at klare tøjvasken med gode arbejdsbetingelser, da badeværelset har en god størrelse. 

Sidst men ikke mindst får du en fin garage hvor bilen kan holde tørt og sikkert. I den forbindelse finder du et godt redskabsrum, som også har forbindelse til den skønne og overkommelige have. Her er rig mulighed for at børnene kan spille bold, eller andre ting. – kun fantasien sætter grænser.

ejendrøm står klar til at fremvise. Så ring til os for mere information og en fremvisning.  


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

948.000 kr.
Møllevej 6, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 948.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.424 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.637 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.147 kr.