NYHED
Møllevænget 9, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVENLIG VILLA I GODT KVARTER

Nu udbydes denne familievenlige villa som fremstår meget præsentabel og indflytningsklar. Her er der plads til den store børnefamilie, da du får hele 4 børneværelser. Samtidig er villaen beliggende på en stor grund på 1402 m2, så der er plads til en masse leg, boldspil og telt i haven. 

Hunderup er et fredeligt lokalsamfund, med en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er børnehave, dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor især Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads.

Denne villa er beliggende i en lukket lomme, hvor trafikken er minimal – med andre ord kan tilværelsen nydes til fulde, uden at man bliver generet af omverdenen.

Hele villaen har installeret gulvvarme og jordvarme, der sikrer et fast lavt varmeforbrug. Tilhørende villaen er en super garage på 70 m2, som også kan anvendes ved festlige lejligheder. 

Villaen har en perfekt planløsning, uden spildplads. Bryggerset er rummeligt, og byder på gode arbejdsbetingelser til de praktiske gøremål i dagligdagen. Her er masser af bord- og skabsplads.

Villaens "hjerte" er det lækre, lyst og åbne køkken/alrum. Her er de store vinduespartier samt loft til kip med til at skabe en helt fantastisk stemning og lys i rummet. Fra alrummet er der udgang til en dejlig terrasse. Tilhørende køkkenet er et funktionelt og stort viktualierum. Stuen er hyggelig og med brændeovn. Her er de store vinduespartier med til at drage naturen ind i rummet. 

Børneafdelingen byder på 4 gode børneværelser med tilhørende badeværelse med bruseniche. Over børneværelserne finder du en hyggelig hems, som er perfekt til aktivitetsrum for børnene. 

I den anden ende af villaen finder du villaens voksenafdeling som består af et stort soveværelse med faste skabe, et fint kontor/værelse samt et rummeligt badeværelse med bruseniche. 

Så søger du en indflytningsklar villa med plads til hele familien? Så er Møllevænget 9 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for en fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.848.000 kr.
Møllevænget 9, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.848.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.109 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.016 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.081 kr.