Solgt
Møllevænget 5, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 40 DAGE!

Velkommen til Møllevænget og Hunderup. Her er alle forudsætninger for den perfekte tilværelse for hele familien. Hunderup byder på et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her er der indkøb, offentlig transport, fritidscenter samt mange arrangementer i den lokale forsamlingshus.

Villaen er opført i 2018 i gode og tidløse materialer. Tilhørende er der en nem og overkommelig have. Bemærk i sær den store grund, der gør det muligt for børn i alle aldre at boltre sig.

Indretningen er uden spildplads, hvor alle kvadratmeter er brugt til fulde. Entréen giver adgang til et praktisk bryggers.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum, hvor de store vinduespartier drager natur, såvel som haven, ind i det skønne hjem. Køkkenet fremtræder tidløst i gode materialer. Her er de bedste forudsætninger, når madlavningen skal klares.

I børneafdelingen finder man 2 gode børneværelser, samt badeværelse m. bruseniche.

Bag de franske døre fra alrummet, finder man en stor og hyggelig opholdsstue. Her er ligeledes udgang til terrassen. Ligeledes et lyst og indbydende rum, hvor tilværelsen kan nydes.

Fra stuen er der yderligere et godt værelse/kontor. Værelset har en perfekt placering tæt på soveværelset, der gør det nem for de mindste i familien at overnatte hos mor og far.

Soveværelset har god plads, samt eget badeværelse. En god afdeling, hvor forældrene kan opholde sig uforstyrret fra resten af hjemmet.

Dette hjem skal ses og opleves! Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Møllevænget 5, Hunderup, 6740 Bramming