Solgt
Møllehusvej 33, 6857 Blåvand
Sommerhus

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER!

Med kun 2 km. til Blåvand midtby og 3 km. til stranden, er dette et perfekt sted for familien, der ønsker den ægte sommerhusstemning i gåafstand til områdets mange faciliteter!

Sommerhuset har siden 2018 fået flere store moderniseringer, hvor bl.a. stråtaget blev skiftet i 2019. Dertil blev gavlene, terrasser og indkørsel udskiftet i 2020. 

Tilhørende villaen er der et fantastisk aktivitetsrum, som indeholder god plads til bordfodbold og poolbord – altsammen opført i 2019.

Indretningen byder på en stor entré med masser af plads til overtøjet. Herfra et godt bryggers med plads til alle de praktiske gøremål. Det er også fra entréen at poolrummet findes. Her er en god dyb pool, hvor børn og voksne i alle aldre kan lege og hygge sig. I poolrummet er der også bruser samt sauna.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum med brændeovn. Fra køkkenet har man frit udsyn til poolrummet, så man trygt kan lade ungerne lege, mens madlavningen skal klares. Der er desuden direkte udgang til hhv. nord- og vestterrassen. 

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig. Her kan hele familien samles, når brætspillet skal findes frem, eller fjernsynet skal tændes.

I stueplanen er der desuden et godt soveværelse m. faste skabe. Dertil et lyst badeværelse m. bruseniche.

1. salen er total renoveret i 2020. Her er i alt 4 soveværelser, som alle har fået nye gulve og møbler. Dertil et lyst W.C. med nyt vindue fra 2019. 

Sommerhuset er udlejet gennem Feriekompagniet, og har et anslået lejeværdi på ca. 250.000 kr. (ring og hør nærmere).

ejendrøm er klar til at fremvise dette velrenoverede og rummelige sommerhus, med en super beliggenhed tæt på Blåvands mange faciliteter!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Møllehusvej 33, 6857 Blåvand