Møllegade 7, 6670 Holsted
Villa

RENOVERET VILLA PÅ HELE 240 M2

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne indflytningsklare villa til salg i Holsted. Villaen er beliggende på Møllegade, hvor man har let adgang til skøn natur og åen. Holsted byder på fakta og ABC, busforbindelse og togforbindelse, en god skole til og med 9 klasse, dagplejer, børnehaver, et super fritidscenter og meget meget mere.

Her får du hele 240 m2 boligareal – hvor mulighederne er rigtig mange, alt efter hvilket behov man han. 

Af moderniseringer bør det blandt andet nævnes at tag, køkken, badeværelser er renoveret i 2015/2016. 

Indretningen byder i dag på: hyggelig entré som fordeler villaens rum. Her finder du blandt andet et fint badeværelse fra 2015/2016 med gulvvarme og bruseniche. Villaens stue er hyggelig og i forbindelse hermed har sælger soveværelse. Dette kunne være oplagt at lave til et rum og herved få en stor stue med et stort vinduesparti. 

Køkkenet er lyst og meget funktionelt venligt. Her er der plads til både madlavning og leg. Fra entréen er der opgang til villaens 1 sal, som byder på i alt to gode værelser samt et fint repos, hvor man også kunne lave et ekstra værelse. 

I samme bygning finder du en fin særskilt "lejlighed". Her får du et fint og lyst badeværelse med bruseniche, et fint køkken, en hyggelig stue samt et lyst soveværelse. En perfekt afdeling til at udleje til bed and breakfast, særskilt teenagers afdeling eller lign.

Har man ikke et ønske om at anvende "lejligheden", så kan man nemt vælte væggen fra entréen og ind i lejlighedens stue. Og på den måde udnytte alle m2 selv. 

Tilhørende villaen er en hyggelig terrasse og en nem og overkommelig have. 

Så søger du en indflytningsklar villa med rigtig mange muligheder? så er Møllegade 7 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm for en fremvisning på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.698.000 kr.
Møllegade 7, 6670 Holsted


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.376 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.464 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.605 kr.