Solgt
Midtparken 8, Arrild, 6520 Toftlund
Sommerhus

SOLGT PÅ 39 DAGE

I det fantastiske sommerhusområde "Arrild ferieby", udbydes dette skønne sommerhus til en meget overkommelig pris. Arrild ferieby har fiskesø, grønne områder, indkøb, svømmehal og meget mere.

Dette sommerhus har en særdeles attraktiv indretning, hvor der intet spildplads er. Hjemmet er ufattelig velholdt, og har aldrig været brugt til udlejning, hvorfor der er en hjemlig og skøn stemning.

Tilhørende er der en skøn træterrasse, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen. Ydermere er der et redskabsrum med gode opbevaringsmuligheder.

Fra entréen mødes man af et stort soveværelse, mens badeværelset er i naturlig forbindelse hertil. Badeværelset er lyst og velholdt, og har desuden bruseniche.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som har direkte udgang til den fantastiske terrasse. Her sørger de store vinduespartier, for et fantastisk lysindfald, der sikrer en god fornemmelse af rummelighed.

I åben forbindelse til alrummet, er der en møbleringsvenlig opholdsstue med brændeovn. Her kan hele familien samles, når hyggen skal spredes.

Alrummet er samtidig bindeled til yderligere et godt værelse, med mulighed for 2 opredninger.

Fra køkkenet finder man det sidste værelse, som i dag bruges til kontor. Her er ligeledes rig mulighed, for at lave yderligere 2 opredninger, hvis dette behov skulle forefindes.

En unik bolig, enten til dig selv, eller som investering! ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Midtparken 8, Arrild, 6520 Toftlund