Meldber 3, 6731 Tjæreborg
Villa

ARKITEKTTEGNET VILLA PÅ EN SUPER ADRESSE

Beskrivelse:

Indretningen byder på: Hyggelig og indbydende entré med gulvvarme, plads til overtøjet og adgang til et fint gæstetoilet. Villaens "hjerte" er det store alrum og stue i åben forbindelse. Her får du et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og plads til både sofahygge og en rummelig spiseplads. Dette rum har også gulvvarme.

Køkkenet er skiftet i 2016, med gulvvarme og er fra Vordingborg. Her er der god bordplads og samtidig et super lysindfald. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Går du nogle trin op fra alrummet, så finder du villaens værelser. Her får du to gode værelser, et fint soveværelse samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Villaens kælder byder på hele 56 m2 fordelt på 2 disponible rum og et fint badeværelse med tilhørende sauna. Den gode loftshøjde gør den super anvendelig som aktivitetsrum for både børn og voksne, da der er masser af plads til eksempelvis træningsmaskiner, bordtennisbord og meget, meget mere – her er det kun fantasien der sætter grænser.

Tilhørende villaen er en bred carport, hvor man kan gå tørskoet ind i entréen. Rundt om huset finder du mange hyggekroge, orangeri og flere terrasser så der hele dagen er en perfekt plads hvor solen kan nydes.

Af moderniseringer bør det nævnes, at sælger har skiftet vinduer og dør i den "høje blok", samt efterisoleret og fået monteret zink, så den er vedligeholdelsesfri. Alt dette uden at ødelægge husets flotte arkitektur.

Beliggenheden:

Her får man en skøn beliggenhed på en lukket lomme, hvor børnene blot skal krydse én lille vej, herefter via fortov og lukkede stisystemer er kort afstand til skole, klub og sport. For enden af Meldber findes en legeplads og grønne arealer, hvor børnene frit kan lege. Tjæreborg er en aktiv by, som både har indkøb og et væld af muligheder til jer, som ønsker at deltage i byens mange fritidsaktiviteter. Her er noget for alle uanset om man er til mountainbike, fitness, fodbold, gymnastik, håndbold m.m. Ligeledes har man kort afstand til Esbjerg og det tager kun 9 minutter til Esbjerg banegård med toget. En tryg og god by for børnefamilien.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om Tjæreborg og dette fine hus på Meldber 3!


Vil du vide mere om ejendommen?

2.498.000 kr.
Meldber 3, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.418 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.557 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.376 kr.