Solgt
Mejsevej 10, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEKET! LIGNENDE SØGES!

Nu har du muligheden for at få fingrene i denne skønne ejendom på Mejsevej i Bramming. Fra villaen er du i gåafstand til alt hvad Bramming har at byde på, som skole, fritidscenter, offentlig transport og meget mere! Derudover er du i kort afstand til henholdsvis Esbjerg og Ribe. 

Villaen her har gennem tiden fået foretaget flere renoveringer og moderniseringer, så du i dag står med en villa, hvor du ikke behøver tænke på udskiftning af tag, vinduer, badeværelser mm. 

Derudover har villaen en perfekt planløsning med voksen- og børneafdeling, samt to badeværelser. I villaen finder du 3 gode børneværelser. 

"Hjertet" er uden tvivl det åbne og lyse køkken/alrum. Her har du et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Her har du et rum, hvor du hele tiden kan være tæt på resten af familien, når madlavningen kalder. 

Ydermere finder du en hyggelig opholdsstue, samt et bryggers hvor du har de bedste betingelser når dagligdagens gøremål skal klares. 

Sidst med ikke mindst byder villaen på en god garage, hvor bilen kan stå trygt og tørt i de kolde og våde efterårsmåneder. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mejsevej 10, 6740 Bramming