NY PRIS
Mejerivej 2, Ålbæk, 6740 Bramming
Villa

BILLIG FAMILIEVILLA

Drømmer du om en billig start på tilværelsen i god afstand til områdets attraktive faciliteter? Så er Mejerivej 2 et besøg værd! Her får du en villa der er løbende renoveret, i en pris hvor de fleste kan være med. Tilhørende villaen er der en god carport, værksted og skøn have. Velkommen til!

Villaen har en fantastisk indretning, der gør det muligt at lave en naturlig forældre- og børneafdeling. I stueplanen finder man et lyst og dejligt bryggers med god plads til hele familiens overtøj. Herfra indtager man hjemmets fordelingsgang, som forbinder hele stueplanen på en harmonisk og god måde.

Her er et stort og rummeligt soveværelse. Perfekt til den pladskrævende familie. Ydermere er der i forbindelse hertil et godt kontor/værelse, som er perfekt til det mindste barn, inden 1. salen indtages. Badeværelset er lyst og indbydende. Her er naturligvis bruseniche, mens inventar og fliser er meget tidløst.

"Hjertet" er det lækre køkken/alrum, som byder på store vinduespartier. Herfra har man direkte udsyn til den dejlige have, hvor børn i alle aldre kan nyde tilværelsen. Køkkenet er moderniseret, og vil behage selv den kræsne køber. I en naturlig harmoni til alrummet, finder man den hyggelige stue m. brændeovn. Her er god plads til sofa og TV, således at familiehyggen kan nydes i fulde drag.

1. salen (ej godkendt til beboelse – ca. 34 m2.) byder på 2 gode værelser samt repos. En ideel børneafdeling for bl.a. teenagerne. 1. salen er ikke godkendt, men har i mange år været brugt til beboelse. 

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

748.000 kr.
Mejerivej 2, Ålbæk, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 748.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.388 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.877 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.489 kr.