Solgt
Markvej 8, Teglgården, 6094 Hejls
Sommerhus

SOLGT PÅ 1175 DAGE!

Drømmer du om én af områdets lækreste sommerhuse? Så er chancen der nu. Sommerhuset er opført i 2003, hvilket betyder at den i dat fremstår i lyse og tidløse materialer, hvor du samtidig ikke skal tænke på at skifte tag, vinduer mm. de næste mange år. 

Sommerhuset er samtidig en meget favorabel udlejningsbolig – det betyder at der hvert år er mulighed for en fin lejeindtægt. 

Med gåafstand til vandet, samt havkig, er naturen til at mærke. Området byder på skønne strande, restauranter og masser af faciliteter for børnene. Ideelt for parret, hvor børnene er i fokus.

Sommerhuset rummet i alt 10 sovepladser, fordelt i 5 værelser. Fra entréen møder man straks det første værelse. Fra fordelingsgangen har man direkte adgang til poolområdet, som byder på mange faciliteter for den kræsne sommerhusejer.

Poolområdet har spabad, dampbad, sauna og eget badeværelse m. w.c. – fantastisk miljø, hvor hele familien kan nyde tilværelsen.

Ydermere er der 4 gode soveværelser, med hhv. dobbelsenge og køjesenge. Desuden yderligere et godt badeværelse m. bruseniche. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer.

Samlingspunktet er det åbne køkken/alrum, som med store vinduespartier sørger for et imponerende lysindfald. Herfra kan man nyde naturen og familien i ét og samme rum. Køkkenet er lyst og lækkert, og der er desuden brændeovn som supplement til varmeregningen.

Fra alrummet har man direkte udgang til den skønne træterrasse, der omkranser sommerhuset. Her er flere steder flot udsyn til vandet.

En unik sommerhus, som kun findes i et fåtal. Vi er klar til fremvisning, når det passer dig, så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Markvej 8, Teglgården, 6094 Hejls