NY PRIS
Mæglergade 4, 6740 Bramming
Villa

RUMMELIG FAMILIEVILLA I BRAMMING

Nu udbydes denne skønne og rummelige villa i Bramming. Fra Mæglergade 4 er du tæt på byens mange faciliteter, om end det er til fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder eller offentlig transport, så kan du være der på få minutter, gående. Samtidig med at villaen har en helt central beliggenhed i byen, så er du stadig helt ugeneret fra støj og trafik. 

På villaens stueplan træder du ind en lys og rummelig entré. Herfra finder du vej ind i bryggerset, hvor der er god plads til vaskesøjle, samt gode arbejdsbetingelser når hverdagens gøremål kalder. 

Fra entréen har du villaens ene badeværelse, som fremstår lyst og tidløst.

Køkkenet er lyst og funktionelt, her finder du et stort og godt viktualierum, som er helt ideelt til diverse køkkenredskaber mm. Fra køkkenet træder du direkte ind ind i spisestuen, hvor der er god plads til et stort spisebord, når den store familie er samlet. I åben forbindelse hermed har du villaens "hjerte" som er den rummelige og møbleringsvenlige opholdstue. Her har du et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. I opholdsstuen finder du en brændeovn der skaber en masse hygge og giver en god varme i rummet. På stueplanen finder 1 af villaens soveværelser. 

På 1. salen har du villaens øvrige værelser. Her har du 1 godt børneværelse m. faste skabe. Ligeledes et stort og rummeligt soveværelse, hvor du har udgang til terrasse, hvor en god kop kaffe kan nydes. Skulle behovet opstå for et ekstra værelse er der mulighed for at etablere dette på villaens 1. sal, hvor der i øjeblikket er kontor. Sidst men ikke mindst finder du endnu et badeværelse på 1. salen.

dertil skal det nævnes at villaen er løbende renoveret, hvor blandt andet vinduer er skiftet løbende. Dertilnævnt er det utrolig velholdt.

Villaens udearealer er helt fantastiske og skal helt sikkert nydes på en varm sommerdag. Vi er klar til at vise dig dette skønne hjem! Er du klar til at se den? 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.398.000 kr.
Mæglergade 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.312 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.640 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.388 kr.