Solgt
Mæglergade 1, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 2,5 MÅNED!

Fantastisk familievilla i hjertet af Bramming. Villaen er total renoveret i 2005, hvor alting er ombygget og renoveret. Det betyder at du i dag får et moderne og tidløst hjem uden kompromiser. Beliggenheden er ideel for dig, der drømmer om en central beliggenhed, men stadig ønsker at bo i stille og rolige omgivelser. Her kan børnefamilien nyde tilværelsen, og samtidig være i gåafstand til alle byens faciliteter.

Tilhørende villaen er der et fantastisk isoleret udhus. Her kan gør-det-selv manden realisere drømmen om egen stort værksted. Udhuset har været ideel til fester og lignende.

Der er gulvvarme i det meste af villaen, hvilket vidner om den gennemgribende renovering. Indretningen i det skønne hjem, byder på en god kombineret entré/bryggers. Fra fordelingsgangen, finder man mange af villaens værelser og rum. Her er der et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche.

"Hjertet" er det åbne og imponerende køkken/alrum. Her er der loft til kip, som skaber en følelse af rummelighed. Køkkenet fremtræder i lyse og lækre materialer, som vil behage selv den kræsne køber. I åben forbindelse med alrummet, finder man opholdsstuen. Stuen er møbleringsvenlig og indbydende. Fra alrummet har man desuden direkte udgang til haven og terrassen.

I tilbygningen er der 2 store børneværelser samt soveværelse – her er ligeledes loft til kip. En perfekt afdeling, hvor der er rig mulighed for børnenes leg, samt forældrenes fred.

En "mal og flyt ind" villa, med alt renoveret i bedste materialer. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mæglergade 1, 6740 Bramming