Lyngtoft 1, Hviding, 6760 Ribe
Villa

FLOT RENOVERET VILLA I GODT KVARTER

I skønne Egebæk/Hviding finder man denne fantastiske familievilla. Her er man få minutters kørsel fra Ribe, og meget tæt på Vesterhavets skønne natur. Egebæk/Hviding byder på et godt foreningsliv, samt skole, indkøb og meget mere. Her er alt hvad du skal bruge i dagligdagen, og mere til.

Villaen er beliggende på stille og lukket villalomme. Her er minimal trafik, hvorfor børnene trygt kan færdes i området. Her er et fremragende naboskab, hvor alle hjælper hinanden.

Dette hjem er fyldt med gode moderniseringer, og en indretning der er perfekt for den pladskrævende familie. Af moderniseringer bør det nævnes at vinduerne er løbende skiftet, tagrender og udhæng er skiftet i 2018, solceller og meget meget mere.  

Dertil skal det nævnes at haven er utrolig indbydende og byder på utallige timers hygge for ungerne. Her har sælger i 2021 renoveret den overdækket terrasse som er med til at forlænge de skønne sommeraftner. Videre er en hyggelig shelter hvor både børn og voksne kan overnatte. Tilhørende villaen er der et godt værksted og garage. Her er der både vand og varmepumpe. Et værksted der bestemt kræver dit besøg og perfekt hvis man har en hobby som kræver plads.

Indretningen er uden megen spildplads. Bryggerset fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er masser af skabs- og bordplads, til alle de praktiske gøremål i en travl hverdag. 

Samlingspunktet i det skønne hjem, er det åbne køkken/alrum fra 2018. Her er alt hvad hjertet begærer. Det åbne miljø er helt ideel, når lektierne skal laves, mens forældrene er i køkkenet. 

Fra den møbleringsvenlige opholdsstue, finder man 3 gode børneværelser et fint gæstetoilet renoveret i 2018 med gulvvarme. Videre er et stort soveværelse samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. 

Et hjem der byder på alt hvad fantasien ønsker. Perfekt i den travle hverdag! ejendrøm er parat til at fremvise, når det passer dig, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.548.000 kr.
Lyngtoft 1, Hviding, 6760 Ribe


Yderligere detaljer
Pris 1.548.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.611 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.167 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.815 kr.