Solgt
Lyngparken 44, Holsted St, 6670 Holsted
Villa

SOLGT PÅ 6 DAGE

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne indflytningsklare og meget velholdte villa til salg. Villaen er beliggende på en lukket lomme og med stien som fører en til alle byen faciliteter. Holsted er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her er der både indkøb, skole, motorvejsafkørsel og offentlig transport. 

Villaen er løbende moderniseret og fremtræder i lyse materialer overalt. Af moderniseringer bør det blandt andet nævnes at vinduernes er skiftet i 2008, taget er renset og malet i 2017, iverplank på gavlene, loftet er efterisoleret. 

Villaen byder på: indbydende bryggers fra 2018. Videre er villaens "hjerte", nemlig det store køkken fra 2009 med en masse bord, skuffeplads og viktualierum. I åbent forbindelse hermed er stuen hvor de store vinduespartier er med til at give et helt fantastisk lysindfald i rummet. Herfra er der også udgang til terrasse. 

Videre finder du villaens fordelingsgang som forbinder et fint badeværelse med gulvvarme og bruseniche fra 2016, samt to fine værelser og et soveværelse med faste skabe. 

Villaens have er et kapitel for sig selv og byder på rigtig mange hyggelige kroge og en god overdækket terrasse. Tilhørende villaen er en fin garage samt et fint værksted. 

Så søger du en indflytningsklar villa i et super godt kvarter? Så er Lyngparken 44 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for mere information. 

Vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Lyngparken 44, Holsted St, 6670 Holsted