NYHED
Lykkesgårdsvej 10, Lykkesgård, 6740 Bramming
Villa

SKØNT OG PRISVENLIGT LANDSTED

Med kun 1,8 km. til skolen og indkøb, er dette en unik mulighed, for dig der ønsker landlige omgivelser, men stadig at være i cykelafstand til Vejrups mange faciliteter. Dette hjem er omkranset af naturen, og man mærker allerede ved ankomsten, hvordan stilheden sænker sig. Ligeledes er der kort afstand til Vejrups motorvejsafkørsel, hvis man har brug for en let transportvej til hhv. Esbjerg eller Kolding.

Vejrup er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Der er pasningsmuligheder for børnene, byfest, fitness og meget mere. 

Villaen er løbende moderniseret, så man i dag får et indflytningsklart hjem. Rammerne er gode, da både facade, vinduer og tag løbende er udskiftet og renoveret. Tilhørende villaen er der gode udhusbygninger, som alle har haft forskellige funktioner igennem tiden. Her er både udestue, fyrrum og tidligere hønsehus et samlingspunkt. Derudover er den originale staldbygning fortsat i god forfatning, og byder derfor på masser af muligheder for erhverv, opbevaring eller lignende. Ligeledes er maskinhuset med højt til loftet, så drømmen om bilmekanik kan indfries.

Stuehuset har en praktisk og god indretning, hvor der er en nydelig entré. Herfra er der et klassisk spisekammer/depotrum, med mulighed for opbevaring. Der er fra entréen også adgang til villaens badeværelse. Badeværelset er lyst og indbydende med bruseniche.

"Hjertet" er det skønne køkken. Her får du et moderne køkken med spiseplads og de bedste betingelser når madlavningen skal klares. I naturlig forbindelse hertil, er der en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue. Her sørger troltektlofterne for en god akustik, mens new-yorker-væggen skaber nogle unikke rammer. Fra stuen finder man soveværelset, som har god plads til sengen og tøjet.

1. salen har en brugbar repos med plads til leg og aktiviteter. Dertil er der 2 gode værelser. Der er mulighed for at inddrage loftrummet i garagen, hvis behovet for endnu et værelse skulle opstå.

ejendrøm glæder sig til at byde dig inden for, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.198.000 kr.
Lykkesgårdsvej 10, Lykkesgård, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.262 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.696 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.622 kr.