NYHED
Lourupvej 13, Lourup, 6690 Gørding
Villa

RENOVERET EJENDOM MED 3 KM TIL GØRDING

Drømmer du om at flytte på landet og have plads til et par heste eller til at kunne rode i biler? – og samtidigt få en renoveret ejendom hvor man kun skal male og flytte ind? Så er Lourupvej 13 bestemt noget for dig. 

Jorden på 1,1 hektar går rundt om ejendommen. Her er der som sagt plads til et par heste eller en fed crosserbane. 

Stalden/værksted er på hele 284 m2 og fra 2000. Hvor man i forlængelse af værkstedet/garagen har et fyrrum, et fint opbevaringsrum samt et gennemgangsrum, hvor sælger har et lille "køkken". 

I stalddelen er der også plads til flere heste og her kan hestene gå ud og ind som det passer dem gennem porten. 

Ejendommen er renoveret i 2015 på nær vinduerne, de er løbende skiftet fra slutningen af 1990erne og frem. Der er installeret jordvarme, centralstøvsuger og gulvvarme i hele huset på nær reposen. 

Indretningen byder på: lækker "hall" med loft til kip, et fedt rum som byder en velkommen. Herfra finder du et badeværelse med bruseniche og bag skydelågerne er der plads til vaskemaskine, tørretumbler og opbevaring. 

Ejendommens "hjerte" er det åbne og lyse køkken/alrum og stue i åbent forbindelse. Her er der plads til fødselsdage og til at børnene er med i madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til en lækker terrasse, hvor man kan nyde udsigten og haven. 

Fra stuen er der et fint værelser, som sælger i dag bruger som legeværelse. Men denne kan også anvendes til soveværelse, da man har direkte adgang fra værelset og til badeværelset gennem "skydelågerne". 

1 salen byder på to fine værelser, lyst badeværelse med bruseniche, en hyggelig repos med et super godt lysindfald samt et stort soveværelse med tilhørende depotrum. 

Ejendommens have er rigtig hyggelig og byder på hyggeaftener og leg i haven. 

Lyder dette som noget for dig? så ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for en fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.998.000 kr.
Lourupvej 13, Lourup, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.495 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.598 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.583 kr.