Solgt
Ll Darumvej 1A, Ll Darum, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

Nu udbydes super flot og moderne villa! Helt ideel til den kræsne køber, der drømmer om natur og masser af luft omkring sig. Denne villa er opført i moderne og tidløse materialer – her er ingen kompromiser og villaen henvender sig til den moderne familie, hvor familielivet er i højsædet. Samtidig er afstanden til Esbjerg på kun 15 min. – med andre ord perfekt for den arbejdsomme familie.

Darum er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. I Darum er man i kort afstand til Vadehavet, derudover byder byen på skole til 6. klasse, aktiv fritidscenter, campingplads og meget mere! Ll. Darum er fyldt med liv og børnefamilier – med andre ord er der legekammerater i alle aldre.

Villaen har en flot og velanlagt have og indkørsel. Allerede fra første færd, er der en herskabelig følelse, der indbyder enhver med sans for detaljen.

Tilhørende villaen er der stor isoleret garage med dobbelt porte. Dertil et stort værksted og loftrum. I garagen er der desuden W.C., der gør det muligt at holde mange festlige arrangementer i garagen. 

Der er gulvvarme og genvex i hele villaen, hvilket sikrer et sundt indeklima. Indretningen i stuehuset byder på en stor entré/bryggers. Her er masser af gulv- og skabsplads.

"Hjertet" er det lækre køkken/alrum. Her er loft til kip, store vinduespartier og et lyst og moderne køkken. Køkkenet har gode arbejdsbetingelser samt viktualierum. Der er fra alrum/stuen direkte udgang til skøn overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde aftensolen.

Fra alrummet finder man et godt værelse/kontor. I tæt forbindelse hertil finder man et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche. 

Fra fordelingsgangen er der yderligere 2 store børneværelser. Det ene af værelserne har desuden direkte udgang til haven. 

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med eget badeværelse. Badeværelset har masser af gulvplads, og er perfekt for den pladskrævende familie.

Villaen er opvarmet med jordvarme, hvilket sikrer en fast lav varmeregning. Dertil skal det nævnes at der er en lille staldbygning, hvortil der er plads til enten en mindre hest eller får/geder. 

En unik villa, som er sjældent udbudt i området omkring Esbjerg. Vi er klar til fremvisning, når det passer dig!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Ll Darumvej 1A, Ll Darum, 6740 Bramming