Solgt
Ll Darumvej 14, Ll Darum, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

I fredfyldte Ll. Darum finder man dette skønne træhus, der allerede ved sit blotte ydre fremtræder som en unik villa. Denne villa har en stor og fantastisk have, hvorfra naturen og tilværelse kan nydes i fulde drag. Ll. Darum er et hyggeligt og stilfærdigt lokalsamfund, i kort afstand til Esbjergs mange arbejdspladser. Her er der tid til familielivet, og naboskabet er imponerende godt.

De omkringliggende marker og den store naturgrund er to af de vigtigste ingredienser ved denne villa.

Indretningen er perfekt til børnefamilien. Fra villaens bagindgang, finder man et lyst bryggers med plads til mange af de praktiske gøremål, såsom tøjvask. Gæsteentréen er bindeled til hhv. 1. salen, køkken/alrummet og badeværelset.

Badeværelset er opført i tidløse materialer, og har en fin rummelighed. Køkken/alrummet er uden diskussion hjertet. Her er masser af plads, der gør en travl hverdag til en leg. De mange vinduespartier drager natur, såvel som lys til det skønne rum. 

Opholdsstuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder. Der er fra både køkken og alrum direkte udgang til hyggelige terrasser, hvorfra aftensolen kan nydes.

1. salen byder på en god repos/legerum. Dertil 2 store børneværelser, lyst badeværelse m. bruseniche og soveværelse m. walk-in-closet. Med andre ord bringer 1. salen familien sammen!

Drømmer du om en unik villa med god plads inde, som ude, så er Ll. Darumvej 14 et hjem du er nødt til at besøge!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ll Darumvej 14, Ll Darum, 6740 Bramming